fbpx

Over ons

Over Ons

Uw wensen staan centraal


Wij zijn een jong uitzendbureau met de focus op grensarbeid en alle zaken er omheen. Aangezien we in de grensstreek zitten is het de core business voor ons. Maar ook voor werk in eigen land kunt u bij ons terecht.

Wij werken samen met een payroller (payroll intermediair) die beschikt over alle certificering om uit te mogen zenden in België. De zaken zijn goed op orde en we beschikken over alle wettelijke certificaten. Ook doet onze payroller regelmatig donaties aan het KWF.

Borderflex kan u voorzien van goed gemotiveerde uitzendkrachten voor al uw werkzaamheden. Deze uitzendkrachten worden geselecteerd aan de hand van uw kwaliteitseisen.

Borderflex

Uitzendbureau Borderflex is uw professionele partner in werving en selectie van gekwalificeerd personeel. Bent u op zoek naar gemotiveerde uitzendkrachten? Of bent u op zoek naar een passende baan? Borderflex staat voor u klaar

Grensverleggend

Borderflex is gespecialiseerd in grensarbeid wat voor werknemers grote voordelen met zich mee brengt. Maar ook voor werkgevers is het interessant om kwalitatief goed betrouwbaar personeel net over de grens te zoeken!

Belang

Bij Borderflex staat het belang van opdrachtgevers en medewerkers voorop. Dit betekent dienstverlening op maat wat bijdraagt aan uw succes. Uw wens is ons uitgangspunt.

BORDERFLEX

Klaprooslaan 59
4537CW Terneuzen

Contact@borderflex.nl
+31 (0) 6 38 15 29 51

KVK: 73799254
BE: VG2047/UG

U bent momenteel offline